Om meg

Hei, og velkommen!

Jeg heter Claudia, og er en 21 år gammel jente fra Moss. Jeg bor i Oslo og studerer organisasjonspsykologi ved universitetet. Det er veldig gøy.

Mat på 2 kvadrat, det sier jeg fordi jeg har et veldig lite kjøkken. Jeg bor i en ettromsleilighet som ikke er større en 16 kvadratmeter. Det passer helt ypperlig for meg alene, altså. Men det er ikke stort.

Egentlig er det ganske taktisk av meg å ha en blogg. For da føler jeg et lite press på at jeg må skrive. Og da må jeg ta bilder. Og bildene må være fine. Så da må stadig det være ryddig. Lurt, sant?

Jeselfieg driver med mye forskjellig rart, blant annet er jeg baransvarlig i SVFF, og hjelper da til i puben vår, U1. Ellers jobber jeg på en skjønn blomster- og antikkbutikk noen ganger i måneden. Jeg pleide å jobbe på Rema 1000, men det gjør jeg ikke nå lenger.

Jeg er veldig glad i å lage mat! Jeg liker å eksperimentere på kjøkkenet, men har også kjedelige hverdagsfavoritter. Jeg får ofte skryt for maten jeg lager, men jeg liker også å skryte av den selv. Ville ikke en fin blanding være å skryte av maten, samtidig som jeg deler oppskriftene, og får mer skryt av folk som syns oppskriftene er bra? Enter denne bloggen. Alle vinner, og jeg vinner dobbelt opp.

Så, kjære venner, jeg håper dere finner noe dere liker her inne.

Klem, Claudia.

Legg igjen en kommentar